dragoslav

Dragoslav Bijelić MCJ

Advokat

Oblasti rada:
- Privredno pravo
- Rešavanje sporova
- Intelektualna svojina
- Nasledno i porodično pravo
- Nepokretnosti

Kontakt:
e-mail: d.bijelic@lawmilos.rs
tel: +381 11 3441 161
      +381 11 3448 548
vCard (download)

linkedin

Dragoslav Bijelić je iskusan advokat u Advokatskoj kancelariji Milošević. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1978. godine, a na Pravnom fakultetu Univerziteta u Njujorku je stekao zvanje magistra uporednog prava (1981). Član je Advokatske komore Srbije od 1985. godine.

Timu Advokatske kancelarije Milošević pridružio se 1998. godine kao advokat. Tokom 30 godina iskustva u pružanju pravnih usluga, Dragoslav je učestvovao u velikom broju komercijalnih transakcija visokog profila u Srbiji i Crnoj Gori u raznim granama industrije gde je stekao veliko profesionalno iskustvo.

Njegovo profesionalno angažovanje obuhvata pravne usluge u oblastima međunarodnih komercijalnih transakcija, rešavanja sporova, intelektualne svojine, nepokretnosti, naslednog i porodičnog prava. Dragoslav je član parničnog tima advokatske kancelarije i zadužen je za zastupanje domaćih i stranih klijenata pred sudovima u Srbiji.

Dragoslav Bijelić je iskusni parničar, koji energičnim zastupanjem i elokventnošću brani interese stranih i domaćih klijenata u velikom broju raznovrsnih slučajeva u Srbiji i Crnoj Gori.

On je stalni sudski prevodilac za engleski jezik.