jelena globallawexperts

Jelena Armuš

Advokat

Oblasti rada:
- Telekomunikacije, mediji i tehnologija
- Radno pravo
- Kompanijsko pravo i M&A
- Arbitraža
- Sportsko pravo
- Finansije i bankarstvo
- Privredno pravo

Contact:
e-mail: j.armus@lawmilos.rs
tel: +381 11 3441 161
      +381 11 3448 548
vCard (download)

Jelena se pridružila timu Advokatske kancelarije Milošević 2001. godine. U cilju profesionalnog usavršavanja obavila je praksu u renomiranoj advokatskoj kancelariji sa sedištem u Londonu.

Njen praktični rad se fokusira na kompanijsko pravo, telekomunikacije, medije i tehnologije, arbitražu i upravne postupke, radno pravo i sportsko pravo.

Jelena ima veliko znanje i odlično razumevanje u oblasti telekomunikacija. Savetovala je internet i telekomunikacione kompanije od njihovog ulaska na srpsko tržište, tokom svih faza razvoja do njihovog izlaska sa tržišta. Pored toga, obavljala je funkciju člana odbora jedne telekomunikacione kompanije u Srbiji.

Jelena ima bogato iskustvo u zastupanju klijenata pred državnim agencijama, nadležnim ministarstvima i Upravnim sudom. Kao član arbitražnog tima Advokatske kancelarije Milošević učestvovala je u više međunarodnih arbitražnih postupaka pred institucionalnim i ad hoc arbitražama uključujući BIT sporove između investitora i države.

Jelena ima značajno iskustvo u sportskom pravu na domaćem i međunarodnom nivou. Ona redovno zastupa sportiste u sporovima pred FIFA-om kao i pred drugim međunarodnim sportskim arbitražama. Jelena govori engleski jezik.