zeljko

Željko Gvoić LLM

Advokat

Oblasti rada:
- Nepokretnosti
- Energetika i infrastruktura
- Kompanijsko pravo i M&A
- Konkurencija
- Privredno pravo
- Pravo osiguranja

Contact:
e-mail: z.gvoic@lawmilos.rs
tel: +381 11 3441 161
      +381 11 3448 548
vCard (download)

zeljko

Željko je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1995. godine, takođe je i magistar prava. U Advokatskoj kancelariji Milošević radi od 1996. godine. Tokom svoje profesionalne karijere obavljao je praksu u advokatskoj kancelariji sa sedištem u Londonu gde je unapredio svoje pravničke sposobnosti i stekao veliko međunarodno iskustvo.

Njegov rad je primarno usredsređen na pružanje pravnih usluga u oblasti M&A, nepokretnosti, konkurencije, prava osiguranja i sveobuhvatno savetovanje u oblasti kompanijskog i privrednog prava.

Tokom 20 godina iskustva u pružanju pravnih usluga, Željko je učestvovao u velikom broju M&A transakcija visokog profila u regionu i privatizacionih projekata u Srbiji i Crnoj Gori. U tim transakcijama je blisko sarađivao sa vodećim međunarodnim advokatskim kancelarijama kao što su Linklaters, Clifford Chance, Dentons, Kirkland & Ellis, itd.

Željko je specijalizovan u pružanju pravnih usluga zavisnim društvima globalnih kompanija pružajući pravnu podršku u njihovom svakodnevnom poslovanju, posvećujući naručitu pažnju da njihovo poslovanje bude usklađeno sa pozitivnim srpskom propisima.

Tečno govori engleski jezik.